Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

JAVNI POZIV ZA ODABIR PROJEKATA U OBLASTI OMLADINSKIH AKTIVNOSTI KOJI ĆE SE FINANSIRATI/SUFINANSIRATI IZ BUDŽETA GRADA BANJA LUKA ZA 2012. GODINU - Grad Banja Luka

Izvor: eKapija.ba, 30.05.2012.

REPUBLIKA SRPSKA
GRAD BANJA LUKA
GRADONAČELNIK

Na osnovu člana 54. Zakona o omladinskom organizovanju RS (Službeni Glasnik RS br.98/2004, 119/2008 i 1/2012), Zaključka Skupštine Grada Banja Luka o usvajanju Operativnog plana finansiranja omladinskih aktivnosti Grada Banja Luka za 2012. godinu, broj:07-013-102/12 (Službeni Glasnik Grada Banja Luka br. 6/12), Gradonačelnik grada Banja Luka r a s p i s u j e

JAVNI POZIV ZA ODABIR PROJEKATA U OBLASTI OMLADINSKIH AKTIVNOSTI KOJI ĆE SE FINANSIRATI/SUFINANSIRATI IZ BUDŽETA GRADA BANJA LUKA ZA 2012. GODINU


Javni poziv se raspisuje za projekte omladinskih aktivnosti koji će se finansirati/sufinansirati iz Budžeta Grada Banja Luka za 2012. godinu, u iznosu od 1.000,00 KM do 3.000,00 KM iz sledećih oblasti:

1. Zapošljavanje mladih;
2. Obrazovanje, kultura i fizička kultura;
3. Informisanje mladih;
4. Ravnopravnosti polova;
5. Mobilnost, omladinski rad i organizovanje;
6. Korišćenje slobodnog vremena mladih i participacija u društvu;
7. Zaštita životne sredine i mladi.

Pravo podnošenja prijave za finansiranje/sufinansiranje projekata imaju sve omladinske organizacije i organizacije za mlade, koje su registrovane u skladu sa Zakonom o omladinskim organizovanjem RS, (Službeni Glasnik RS br. 98/2004, 119/2008 i 1/2012), te koje djeluju i imaju sjedište na području grada Banje Luke.


Podnosioci prijave su dužni dostaviti:

  • popunjenu prijavu (možete preuzeti na veb sajtu Grada: www.banjaluka.rs.ba, ili preuzeti na info pultu Administrativne službe Grada)
  • obrazac za pisanje prijedloga projekta (preuzeti na veb sajtu Grada: www.banjaluka.rs.ba, ili u kancelariji br.24) 3. dokumentaciju navedenu u prijavi (kopija Rješenja upisa u jedinstveni registar kod Osnovnog suda u Banjoj Luci, kopija potvrde o registraciji u Poreskoj upravi RS – JIB, Statut udruženja).

    Prijave na Javni poziv za finansiranje/sufinansiranje projekata iz oblasti omladinskih aktivnosti – razmatraće Komisija za vrednovanje projekata iz oblasti omladinskih aktivnisti, imenovana od strane Gradonačelnika. Komisija će utvrditi kompletnost prijave, i dospjelu projektnu dokumentaciju u skladu sa Javnim pozivom, i vrednovati projekte prema utvrđenim kriterijumima.

    Prijave na Javni poziv sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se Odjeljenju za društvene djelatnosti, Prijemna kancelarija br. 16 Administrativne službe Grada Banja Luka ili poštom - preporučeno, na adresu: Grad Banja Luka, Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka, sa naznakom: za Javni poziv za finansiranje/sufinansiranje projekata omladinskih aktivnosti.

    Javni poziv ostaje otvoren 30 (trideset) dana, od dana objavljivanja u dnevnim novinama „Glas Srpske“ i na internet stranici Grada Banja Luka. Ukoliko Javni poziv ne bude objavljen istovremeno, rok prijave će se računati od dana posljednje objave.

    Nepotpune prijave i prijave koje se ne dostave u navedenom roku - neće se razmatrati. Rezultati će biti objavljeni najkasnije 30 dana od dana zatvaranja Javnog poziva na zvaničnom sajtu Grada.

    Za dodatne informacije možete se obratiti:
    Radislavu Gojkoviću, samostalnom stručnom saradniku za omladinu, školski, studentski i rekreativni sport,
    tel. 244 - 444 (712),
    kancelarija br. 24

    Broj: 10 - G- ____/12. godina
    Dana: 15.05 2012. godina



    G R A D O N A Č E L N I K

    Dragoljub Davidović, dipl. inž. elektrotehnike

















  • PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

    PODIJELI: